110330

Har vart en bra dag, vaknade tidigt då jag skulle upp och jobba så jag for iväg och slutade runt kvart i tre. Sen var planen att jag skulle iväg och träna på F&S, men då träffade jag Melinda på bussen ner så följde med henne och åt lite, fast jag åt dock inte eller tog en mini hamburgare. (A) . Sen hade jag glömt sport bhn hemma så tänkte springa och köpa men då träffade jag andra människor så tiden försvann sen skulle mamma hämta mig då vi skulle göra massa saker så det blev ingen träning där.

Men gick ut och gick en lång promenad när jag kom hem istället så det är skönt att jag fortsätter på det nyttiga spåret! Så detta måste fullföljas fullt ut!

Nu ska jag nog ta ett bad och slappa lite.

Men ha det bra, specielt du AMANDA ERIKSSON! :D (min största beundrare just för tillfället)

110329

Har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna, i söndags så var mamma och jag ut till valbo där vi hittade massa bra saker, och då jag har världens bästa mamma och pappa så bjöd dom på massa bra saker så nu har jag ju pengar kvar som tur är! Händer väll inte allt för ofta men när det väl händer så är det mycket uppskattat!

Imorse vaknade jag runt 4-5 av att jag hade jätte jätte ont i huvudet så blev hemma från jobbet idag :(..
Ja jag hade sådan tur att dom ringde från jobbet igår och fråga om jag kunde komma och jobba hela denna vecka också, jag som trodde jag skulle bli arbetslös i två veckor, men icke utan det blir jobb nu denna vecka och om vi har tur nästa vecka så då får jag in ännu mer pengar! yey

Nej nu ska jag försöka få mig lite kiwi sen kolla på någon bra film!


Och Grattis till världens bästa TRULS på sin 3-års dag! ♥

110327

Hände inte allt för mycket igår var bara hemma och tog det lugnt sen drog jag ut på en power walk och det var då väldigt skönt och välbehövligt. Sen mot kvällningen följde jag med Amanda då hon skulle skjutsa tosse till bomhus. Sen for vi ner på stan för att fika med Stina. Haha, hade så himla roligt när Amanda skulle parkera, men det gick bra till slut ;) ..

Sen gick vi till George för att fika men det blev inte så mycket fika då vi kom dit 20 minuter innan det stängde tydligen, vi trodde det stängde 10 och inte 9.. så det blev en snabbfika sedan fanns det inte så mycket mer att göra så vi for hemåt åt varsit håll.


Idag blir det Valbo Köpcentrum med Mamma så får vi se om vi kommer hem med något nytt. Anars händer det väll inte allt för mycket mer än att det blir en till power walk!

Ha en bra dag! ♥


110326

Helgen blev inte riktig som planerad då jag skulle ut igår med mina vänner.. men fick feber och fick ställa in allt! Tyvärr så finns det inte så mycket man kan göra åt saken även fast jag önskade att jag kunde.. Är däremot piggare idag så ska nog ta mig ut på en promenad och få lite frisk luft. Sen ikväll händer det väll inte allt för mycket då de flesta är upptagna av annat, men jag överlever nog en kväll ensam igen, är ju van så det löser sig bra :)


110324

Var ett tag sen jag skrev och det beror på att jag har haft Truls i flera dagar och jag försökte blogga men fick inte skriva klart för honom.. så då blev det att jag glömde bort det. Men det händer väll inte allt för mycket roligt i mitt liv just nu så ni har inte missat någonting..

Har inte blivit mycket träning heller så jag har väldigt stor panik över det.. igår skulle amanda och jag på cirkelfys men fick gallstens anfall så mådde inte så himlans bra. Men är piggare idag så jobbar just nu och sen tänkte jag träna efter jobbet för nu ska jag då gå ner i vikt, i alle fall försöka..

Sen till helgen blir det nog utgång med amanda och melinda om det nu blev så anars så blir det en lugnt hemma kväll :)

Nej nu ska jag fortsätta jobba.. Ha det bra! ♥

 


110318

Har inte hänt allt för mycket idag, jobbat och sen for vi iväg och hämtade hem Truls, så har nattat han nu för ett litet tag sen. Mer än så har jag inte gjort idag, tråkigt nog..

Imorgon händer det då lite mer saker först blir det Familjelek på royal med Truls, sen dirket efter blir det ett medel pass med Amanda! Skööönt! Har panik nu när jag inte tränat på flera dagar! Men blir så när man lider av migrän och annat skit... men nu så ska vi köra stenhårt igen!

Sen blir det lite annat fix under dagen också.. Och senare mot kvällen blir det fika och bio med Mickan och Lina, det var då år och dar sedan man såg Lina så det ska bli väldigt roligt att ses igen!

Nu är jag väldigt väldigt trött så det blir nog läggdags för mig så jag orkar med dagen imorgon.


Dagens träning: ingen. :'(




♥♥


110317 del 2

Har nu vart ute och promenart lite för att försöka få lite luft så jag känner mig lite piggare faktiskt!



En gammal gammal bild från förr i tiden.. mer bilder än så har jag inte på datorn men det ska jag ändra på!

110317

Dagen började med att jag vaknade upp med migrän, men täntke att jag kan ju försöka fixa mig och duscha så kanske jag mår lite bättre.. men den planen sprack ganska fort så det var bara att ringa jobbet och meddela hur det låg till och sedan lägga sig i sängen och försöka "sova" bort det, men det är inte det lättaste.

Så efter hela förmiddagen i sängen och lite mer så sitter jag nu här, och det känns väll lite bättre men mår inte på topp då jag mår väldigt illa och har huvudvärk fortfarande... Så det blir ju ingen träning för mig idag och det gillas verkligen inte!

Mer intressantare än så här kan det nog inte bli. Och då amanda tycker jag ska skriva många inlägg så hon har någonting att sysselsätta sig med så blev det en svår uppgift då det inte händer allt för mycket här hemma och jag kan ju inte komma på något roligt att skriva heller. Men vi får se vad vi kan göra åt saken! ;)


Dagens träning: ingen (migrän) :(

110316

Idag har jag hunnit med en del saker faktiskt så det är skönt. Var och hälsade på mormor och hennes "låne" hund en liten liten hund, hur söt som helst! Sen nu på kvällen var jag hos bästaste emma och kollade lite när hon försökte packa och fick komma med lite "tips", haha. Sen delade jag med mig av lite bra filmer också så hon har någonting att göra om det nu skulle behövas.

Men jag kommer sakna henne väldigt mycket även fast vi inte träffas varje dag när hon bor i Östersund kommer det känns konstigt att inte prata med henne nästan varje dag eller smsa hon när man känner för det. Men jag överlever förhoppningsvis dessa fem veckor, haha. ♥

Dagens träning: Ingen (Vila)



(hade ingen annan bild på denna dator)

110315

Idag har jag vart ledig så har vart ute och promenerat med Rasmus och sedan tog jag min första cykel tur för i år, dock väldigt halt så jag fick gå ibland men anars var det väldigt skönt så just nu längtar jag till Våren.

Dagens träning: Puls/Medel

110314

Nu jäklar ska det bli förändringar i mitt liv, äta nyttigt och träna för nu ska jag bli fit!

Träning idag: Cirkelfys


RSS 2.0