110829 -träning

Idag hade jag ledigt så sov ganska länge och sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att träna med amanda på F&F, så imorgon ska jag nog försöka gå och klippa mig och träna lite. Ha det bra!


110827 -partaj!

Morgonen började med att jag vakna sjukt tidigt det händer ju aldrig anars.. men sen runt nio fick jag ett mycket trevligt mess från amanda så vi drog på oss dojjorna och drog ut på en "PW" haha. Det var väldigt skönt.

Nu har jag fixat och packat ihop massa saker som ska med till amanda för ikväll blir det utgång för hela slanten, eller vi ska iaf sitta tsm och äta massa gött och dricka smått sen får vi se..

ha en fortsatt trevlig! ♥



En mycket fin kladdkaka jag gjorde för flera flera år sedan! ;)

110526 -Lunch

Gårdagen var inte alls så händelserik, var på stan en snabbis med PP och så fyndade jag ett par jeans och en t-shirt som skulle gått på 900 men fick det för 225 kr! Det kan man kalla kap!

Idag så sitter jag på jobbet men har lunch snart så det blir en kycklingsallad, muma! Känner att min hals inte väll samarbeta idag heller, men det får verkligen inte bli sämre för imorgon då händer det storslagna saker! haha

Nu ska jag fortsätta jobba, bye!

110825 -frukost time

Sitter och äter lite frulle nu, mycket uppskattat sen ska jag ta och röra mig ner mot staden!


110824 -en ny början

Känns som det är dags att ta upp det här med bloggen. Kan vara skönt att skriva av sig lite ibland, även fast jag vill skriva allt här så känns det inte som jag kan göra det riktigt. Men ni kommer nog få ta del av mycket av det som händer i mitt liv och som kommer hända. Med det sagt så hoppas jag att jag håller i detta också så ni får någonting att läsa, annars får ni påminna mig om att uppdatera haha, för det är två personer väldigt bra på, så jag lägger över ansvaret till dom! ;)

Idag så har jag inte så mycket inplanerat, sitter på jobbet just nu så ska jag väll försöka ta och kolla om det finns några klipptider när jag ska börja knalla mig hemåt då mitt hår bara hänger och jag ser ut som en rockkille med väldigt långt hår, ILLA! Sen ska jag hem och umgås lite med farfar då han har blivit inneboende denna vecka hos oss för han går på strålbehanling (cancer i hjärnan), men han är pigg så inga konstigheter :)

Ha en fortsatt bra dag! ♥

RSS 2.0