110429

Tja!

Igår var det en händelserik dag, vaknade ganska tidigt så mamma kom och hämtade mig och pappa då dom skulle iväg och fixa pass och jag fixade lite annat sen for vi till ticnet och bokade resa så nu äntligen ska vi åka den 22 maj till turkiet, plus att det är fyrstjärnit hotell och allinclusive så inte klagar jag inte! ;)

Efter det åt vi på stan och sen hem och skriva handlingslista och börja städa, sen blev det lite inpuls att åka och träna dans fuego med Lina och det var väl behövligt så skönt! Och när jag kommer hem blev det fixa mer saker till lördag.

Idag så är det städa som gäller och kanske ner på stan en sväng om jag har tid över dvs. Men anars ser väll allt ganska fixat ut till lördag och nu hänger det på amanda och bettan att fixa massa roliga lekar också! ;)

Ha en bra dag! ♥

110427

Tja!

Är ledig idag och det är väldigt skönt och är det resten av veckan också, och det kan behövas då jag lär fixa väldigt mycket innan lördag.. städa, handla och massa sådant. Sådär ser resten av min vecka ut, plus att jag ska träna och sådant skoj också ;) Nej nu ska jag äta lite ha en bra dag! ;D

110424

Tjaa!

Tydligen dags att blogga då jag fått några påminelser ;) Har inte hänt speciellt mycket sedan sist jobbar för det mesta eller så är jag med Amanda på dagarna/helgerna.

I helgen har jag ockaså vart med amanda så vi har vart på brändabocken sen goya som söög! Sen i fredags åkte vi till interpool och sådant skoj. Och igår var jag ut med amanda och EMMA som äntligen har kommit hem och det var väldigt roligt att få träffa henne igen! Som vi saknat henne!

Mer än så hade jag inte att skriva för denna gång! ;)

110413

DAGENS FRUKOST: te och smörgås ;)
DAGENS KLÄDSEL: blå jeans och och stickad tröja.
DAGENS PARFYM: en röd/rosa som luktar gott, haha (kommer ej ihåg vad den heter) 
DAGENS NAGELLACK: inget.
DAGENS SMINK: foundation och mascara.
DAGENS SMYCKEN: nada.
DAGENS SKOR: bruna vår kängor.
DAGENS FÖRHOPPNING: att vädret blir bättre!
DAGENS SAKNAD: träningen.
DAGENS DRYCK: loka päron
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag inte tränat :(
DAGENS FINASTE: min lilla vovve.
DAGENS VÄDER: grått och tråkigt!
DAGENS PLANER: dagen har vart, så nu blir det tv och sen sova!
DAGENS CITAT: "också vill jag ha en kasse... då jag måste ha en då jag ska gå långt" (HAHA)
DAGENS MÅENDE: trött och hängig.. pollen??

110412

Har vart ledig denna vecka och kommer vara det resten av veckan också. Har vart två effektiva dagar, då jag gått upp tidigt och fått gjort massa saker och då hjälpt pappa med massa saker då han är sjukskriven, så har rensat trädgården och gjrot massa annat.. sen har jag tränat också som är väldigt roligt nu för tiden!

Imorgon så ska jag städa lite sen blir det nog lunch med amanda på stan, och sen blir det tränings som vanligt!

Mer än så hade jag inte att säga. Puss och Kram


110406

Dagen idag har bestått av jobb och sedan hem en snabbis för att byta om, sen blev det intensiv pass med Amanda. Känns ruskigt bra att man börjat komma igång lite mer för jag känner att jag orkar lite lite mer än vad jag har gjort förr.

Det som inte är lika roligt är att jag ser inget resultat alls.. vill få smalare ben men det verkar ju helt omöjligt så nu har jag bestämmt mig för att träna typ varje dag och ändra mina matvanor helt! Ny får det vara slut på allt onyttigt (okej, kanske lite alkohol nån helg i månaden ), haha. För nu vill jag inte må som jag gör nu för tiden, det enda mitt huvud tänker på är mina jäkla ben och höfter! inte roligt alls, och då måste man ju göra något åt problemet.

Så nu hoppas jag verkligen att det ska ge resultat.  Jaja, slut tjatat om det, nu ska jag kolla lite mer tv sen blir det hoppa i säng för imorgon är det en ny arbetsdag och sen på kvällen ska vi fira Stina och Linnea och det är på tiden kan jag då säga så det ska bli mysigt att ut och äta med vårat lilla tjejgäng men vi saknar då en person vid namn Emma Bergdahl! Men vi får försöka överleva, men jag lovar dig Emma att vi kommer tänka på dig hela tiden typ som att du också var med! ;) ♥

Puss & Kram

110405

Idag har jag också vart ledig och det var också väldigt skönt. Men gick upp nio idag då någon människa skulle komma och kolla på diskmaskinen. Så det hanns med mycket idag, han sola en liten stund på baksidan sen tog jag med hunden ut på en promenad runt halva sätra sen har jag bakat lite och sedan så åkte jag till Friskis&svettis och gymmade med amanda och det var väldigt skönt.

Men nu ska jag kolla lite mer på tvn sen så ska jag sova då jag ska jobba imorgon...

Godnatt! ♥

110404

Idag så har jag vart ledig och det har vart väldigt skönt! Sov ut imorse sen så har jag inte gjort allt för mycket. Sen runt halv 6 for jag till Friskis & Svettis för att köra ett cirkelfys pass så är väldigt trött just nu. Men det är en skön känsla efter då all styrka och energi har kommit ur än.

Mer än så har inte hänt idag. Så tack för mig! ♥

110401

Första april idag så undrar vad för roligt som händer då?!

Ja anars så vaknade jag inatt av att jag mådde skit, då jag har fått feber och skit.. Så min plan idag sprack stort, väldigt ledsen över det då jag vela jobba och sedan träna... Men istället får jag ligga hemma och knappra massa tabletter så jag blir någorlunda pigg imorgon så jag kan skriva provet för det måste jag verkligen!!

Men nu ska jag väll ta och vila så får vi se hur jag mår senare.

Ha en bra dag!

RSS 2.0