110522

Snart far jag till arlanda för att sedan åka till Turkiet!

Så om det skulle hända något så ska ni alla blogg läsare (HAHA) veta att jag tycker om er väldigt mycket!
Det är ni som gör min blogg ;) haha.. Hoppas ni får det toppen här hemma för det tänker jag ha där borta ;)

PUSSSSSSSSSSSS

110512

Tja!

Idag vaknade man med huvuvärk och det satt i ett bra tag, sen börja det försvinna lite men kom senare tillbaka igen... inte roligt! Men anars har jag inte gjort så värst mycket idag, eller vart och fikat med Amanda, Emma och Stina och det var mycket trevligt.. jag gillar när emma är hemma! Sen så åkte jag och mamma till valbo och inhandlade lite nya bikinis som är välbehövligt tills vi åker utomlands, inte långt kvar nu inte.

Sen så skulle jag träna men har fått så ont i höften så vågade inte chansa då jag sist hade det och tränade så kunde jag inte gå på några dagar, haha.

Köpte bla denna bikini och underdel till, sen en bikini till men den har jag ingen bild på.


Haha, så intressant var det!

110509

Tja!

Var ett tag sedan jag skrev nu... men bättre sent än aldrig. Idag har jag vart och knallat runt lite på stan för att hitta en bikini till när vi åker till turkiet.. men inte är det roligt att testa fyfan hur man ser ut!! Usch fy och blää! Så just nu funderar jag starkt på att sitta på hotellrummet och gömma mig, helt seriöst. Eller så får jag verkligen hårdträna och äta nyttigt dessa två veckor så kanske att men ser någorlunda okej ut.. Vi får se hur detta slutar...

anars händer der inte allt för mycket och mer än så hade jag väll inte på hjärtat. :)

110502

Oj, redan maj! Tiden har gått lite för fort nu. Men har haft en bra avslut på april då jag hade massa folk här och hade det hur roligt och bra som helst! Det måste göras om fler gånger!

Anars har det inte hänt så mycket är ledig idag också, fast nu har jag lessnat på att vara hemma vill göra någonting! Men det är som det är.. fast nu snart är det itne långt kvar tills jag åker utomlands, som jag längtar fast måste köpa massa saker innan resan så nu blir plånboken lidande..

Det var typ allt jag hade att säga. pusshej

RSS 2.0